Küldetésem

„Az ásványok ereje egy kicsiny titok amit a természet hordoz magában. Ahogyan a napban és a holdban úgy az ásványokban is csoda rejlik.”-Anda

ISTEN HOZOTT AZ ÁSVÁNYOK VILÁGÁBAN!

Nagy-Roma  Andrea vagyok, kristálygyógyász. Évek óta foglalkoztatnak az ásványok, egyre intenzívebben kezdtem el őket „gyűjteni”, tanulmányokat olvastam,kutattam mikre is képesek. Később tanfolyamot végeztem. Majd jött az ötlet, hogy ékszereket készítek belőle.Először a családomnak majd arra gondoltam miért ne ismerjék meg mások is , Ti is!?  Szeretném minden ember számára elérhetővé tenni úgy,hogy gyönyörű személyre szabott ékszereket kapnak. Az ásványok évezredek óta jelen vannak az életünkben.Segítenek lelki vagy fizikai betegségben egyaránt.Legyen az depresszió, csontfájdalom,fogyás… ha szerelemre,gyermekre vágytok…ha több pozitív energiát szeretnétek.És igen, a pénz vonzásának is meg van az ásványa! Én segítek egy olyan ékszer alkotásával, ami a testi-lelki egyensúlyt megtartja  illetve helyre hozza. Számtalan pozitív visszajelzés után biztosan állíthatom, ez az én utam!

Miben más ez a webáruház mint a többi?

Ha nem találsz magadnak olyan karkötőt ami minden problémádra megfelel, azonnal hívj vagy írj nekem!Miután elmeséled mire kell hatást elérni, készítek  Neked egy egyedi, személyre szabott gyógyító karkötőt!

Nyíregyházán személyesen is megtaláltok,beszélgetés közben alkotok. Elmeséled nekem mire szeretnél hatást elérni és javaslok-mutatok rá ásványokat. Egy betegségre néha van,hogy több ásvány is megfelel. Van aki nem tud dönteni így engedem,hogy megfogja.Érezze! Az átvett energiákból mindenki tudja melyik ásvány az övé! Tehát beszélgetve,energiákkal telt kicsiny birodalomban elkészül a Te személyre szabott karkötőd! Ha lehetőséged van eljönni ne hagyd ki!

Kellemes nézelődést kívánok: Anda

Figyelem! Az ásványok viselése nem helyettesít semmilyen orvosi vagy egyéb kezelést. Az ásványok feltételezett hatásait  szakirodalomban található leírások alapján tettük közzé. A webáruházban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógyhatású készítménynek, nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal. Betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz!