Posted on 2 hozzászólás

Ásványok tisztítása, töltése,használata

Ásványok tisztítása, töltése,használata

 

Mit kell tenni, ha Te is tulajdonosa lettél egy energiával telt csodának?

Az ásványok tudatos használata fontos az elérni kívánt hatás érdekében!

Amikor először kézbe vesszük a saját ásványunkat fontos az alapos tisztítás!

Mint már azt tudjátok az ásványok rezgéseiken keresztül hatnak ránk, felveszik a mi sejtrezgéseinket.

Az előállítás során így már felvették a készítő energiáit. Nekünk új tulajdonosoknak nincs szükségünk mások energiáira! Hiába csak kis ideig értek hozzá.

Az ásványok működésbe léptek!

Minden ásványnak szüksége van a tisztításra, töltésre. Úgy a marokkőnek, ékszernek, autós dísznek stb. Mindennek!

Tisztítás:

Mindenképpen tegyük még használat előtt folyó hideg víz alá. Ez lehet pár másodperc vagy szűrőbe téve pár perc. Tudat alatt érezni fogjátok, mennyi időre van szükség! Arra kell vigyázni, hogy a porózus köveket (lápisz lazuli, malachit, türkiz pl.) ne tartsuk negyed óránál tovább víz alatt.

Sokan érdeklődtök a sóról. Közvetlen sóval érintkezniük tilos! A sónak maró hatása van, ami felületi és szerkezeti károkat tud okozni!

Füstölő: gyújtsd meg a füstölőpálcát (levendula, tömjén, szantál) tedd mellé az ásványt, majd a füstöt fújd néhányszor rá vagy tartsd a füstbe.

(Én vízzel tisztítok!)

 

Itt szeretném megjegyezni, hogy huzamosabb ideig használt ásványt nem ajándékozunk el! Soha! Hosszabb idő alatt már az ásvány annyi energiát tárol, amit nem tudunk semmilyen tisztítással eltávolítani! Számos esetet tudnék mesélni arról, hogy akik ezzel nem voltak tisztában és használt ásványt kezdtek sajátjukként használni milyen rossz dolgokat tapasztaltak!

Ha egyszer egy ásvány a miénk lesz, azt már csak mi használhatjuk!

Tisztítás után már dolgozhatunk ékszereinkkel, marokköveinkkel!

Az ásványok használat közben kimerülnek. Nekik is szükségük van új energiákkal, hogy ismét nagy erőkkel tudjanak dolgozni!

 

Töltés:

Telihold!!

Olvasni sok helyen, hogy napfénynél is lehet tölteni. Csak azt felejtik el, hogy több ásvány tönkre is megy a nap hatására. Az ametiszt pl. fel is tud robbanni.

Én mindig azt mondom, csak egyszerűen nézzük minek is van nagyobb ereje. Napnak vagy a holdnak?

Minek hatására tudunk mi is változni. Amikor telihold van, sokunk nem tud aludni, fáj a fejünk. Egyszerűen érezzük a hatalmas energiákat, míg a naptól ezt nem tapasztaljuk. Sokkal nagyobb energiák vonulnak át ezeken a napokon, mint bármikor máskor. Ilyenkor töltjük az ásványokat.

Előtte tisztítani kell és egész estére kitenni az ablakba! Én belülre szoktam tenni nem a külső párkányra.

Szintén sokan kérdezitek, hogy mi van akkor, ha felhős az ég! Semmi baj! Gondoljunk csak bele-, aki ahogy írtam már érzékeny a teliholdra és fáj a feje, nem tud aludni – akkor is fáj, ha felhő van az égen. A telihold csodálatos energiái mindenen áthatolnak.

Minden hónapban van telihold! Ha úgy érezzük, hogy sok ez az egy hónap akkor újholdnál is tölthetünk!

 

Viselés:

A karkötőt mindig bal kézen viseljük! Bal kéz energia felvétel, jobb kéz energia leadás!

Sokan akkor jöttek rá milyen más, nagyobb energiákkal tudnak dolgozni, amikor rádöbbentek, hogy nem megfelelően viselik a karkötőt. Vannak kivételes esetek. Többnyire pl.: az energiát átadva gyógyító személyek. Többüknél azt tapasztaltuk, hogy a karkötő lerobban a balkézről és jobbon használva működik! Ez viszont ritka eset!

Marokkövet minél többet fogdossuk a kezünkben!

Éjszaka az ékszereket ne viseljük! Olyankor pihenni kell! Hiszen ha rajtunk vannak, az energiák folyamatosan dolgoznak és így alvászavart tud okozni. Kivéve, ha az ásvány alvászavart akar orvosolni. Ilyenkor azt javaslom, teszteljük! Napközben legyen rajtatok, éjszakára vegyétek le! Ezt 4 napig. Ez után próbáljátok ki, hogy 4 napig éjszaka is rajtatok van, de napközben kis pihenőt kell tartani. Nem viselni az ékszert! Így már látni fogjátok, hogy Nektek melyik viselési forma segítette az alvást.

Amikor először találkozunk, az ásványainkkal tapasztalhatunk fejfájást, kézzsibbadást! Nem kell megijedni! Ez azért van, mert hírtelen új és nagy energiákkal találkozunk. Hozzá kell szokni! Pár napig fog csak tartani. Viseljétek az ékszert egy órán keresztül majd pár óráig ne. Így ismételjétek pár napig!

Bármilyen kérdésetek van, hívjatok, írjatok nyugodtan!

Hádinger Andrea(Anda)

(kristálygyógyász)

Posted on

Medálok mint szimbólumok

       Medálok, mint szimbólumok

 

Ha személyre szabott karkötő készül az utolsó fázisban mindig a medál választás van. Sokan kérdezitek, mit javasolnék nektek. Őszinte leszek. Nem szeretek javasolni! Ha tehetném, mindenkinek angyalt tennék, hiszen én rajongok értük. Tanácsért, támogatásért hozzájuk fordulok és cserébe sok apró jelet kapok. Viszont olyan különbözőek vagyunk mi emberek. Mindannyian mást szeretünk, másban hiszünk. És ez így van jól. Ettől szép a világ.

Segítségként megmutatok pár általam használt medált, amelyeknek bizony szimbolikus jelentésük is van. Ha a webáruházban választott karkötőn szeretnél medált változtatni csak írj nekem.

 

Angyal – Angyalszárny

Az angyalok segítenek nekünk az élet minden területén, nehéz helyzetekben.

A medál védelmezés és segítségnyújtás szimbóluma. Jóság a szeretet az erő jelképe.

 

Bagoly

Tisztánlátás, ösztönös megérzés, bölcsesség, tudás szimbóluma.

 

Delfin

Az életöröm, barátság, boldogság, kommunikáció, harmónia, összetartozás és hűség jelképe.

 

A páros delfin segíthet működésben tartani a már meglevő párkapcsolatunkat, megerősíteni szerelmünket.

Elefánt

A felálló ormányú elefánt szerencsét hoz. A boldogság, egészség jelképe is.

Életfa

Az Életfa egy hatékony védő talizmán. Energetizáló hatással is bír, ezért érdemes viselni munka közben, vizsgákra készüléskor, hogy nem merüljünk ki teljesen. Ez a medál erőt ad ahhoz is, hogy harcolni tudjunk a céljainkért, és meg tudjuk védeni azokat, akiket szeretünk. Utal életre és halálra, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra.

Hal

Keresztény jelkép, amely a Krisztusban való hitet jelképezi. Ugyanakkor jelképezheti az alkotást az ihletet és a női termékenységet is. Ha bőségre, gazdagságra vágyunk szintén jó választás.

Hamsa

Azokon a területeken, ahol talizmánként használják a Fatima kezét, ott vagy általános védelmi szimbólumként, vagy kifejezetten a gonosz szem ellen viselik. A hagyományok szerint oltalmaz, és jó szerencsét hoz.

Horgony

A horgony jelentése, hogy a viselője révbe ért, megérkezett, megállapodott, kalandozása, útkeresése befejeződött. Attól függően, hogy mire vonatkozik, a Horgony stabil kapcsolatot, biztos karriert és megélhetést, megbízhatóságot, a megpróbáltatások végét jelenti.

Kínai pénzérme

Mágikus hatása van!

Általánosan ismert és világszerte használt szerencse és gazdagság szimbólum!

Szerencsét hoz a szerelemben, de az erő, a hatalom szimbóluma is.

 

Lóhere

Szerencse szimbóluma

 

Lótuszvirág

A tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás és újjászületés, az élet és tökéletesség szimbólumaként tartják számon. A buddhista tanítás szerint mindegyik ember képes tökéletessé és megvilágosulttá válni, csak idő kérdése, amíg mindegyik ember eléri a fényt.

Nap

Nap az életet adó fényt képviseli. Az életerő, a hatalom, tudatosság szimbóluma. A teremtés szimbóluma is.

 

OHM-OM

A szent szótag egy lehelettel kimondja a lét legnagyobb misztériumát:

Itt élek a Földön, sorshoz és időhöz kötve, de igazi lényem az örök halhatatlan lélek.

Patkó

Az egyik legismertebb szerencseszimbólum a lópatkó.

 

Pillangó

A fejlődés, változékonyság, átalakulás útjait jelképezi.

A kíniak úgy tartják, ha pillangó röppen fel előtted, rövid időn belül nagy változásra számíthatsz az életedben, vagyis a soron következő nagy életfeladatra hívja fel a figyelmet a szárnyaló csoda.

Szitakötő

A szitakötő arra figyelmezteti az embert, hogy ő maga is fény és segít az átalakuláson, fejlődésben.

A szitakötő maga a bátorság, kitartás,változás ,erő , érettség ,álom,fény.

 

Teknősbéka

A hosszú élet jelképe.

Toll

Az indiánok szemében a ragadozó madarak tolla a lélek szárnyalását jelképezi. A hatalom, erő, védelem és spiritualitás  jelképe.

 

Végtelen jel

Az egységet szimbolizálja férfi és nő között. Könnyed energiaáramlást biztosít. Egyensúlyt teremt és megvéd a negatív energiáktól. A tökéletességet, az egység jelképe.

Végtelen csomó

A végtelen csomó a buddhizmus egyik szerencseszimbóluma. Bölcsesség és együttérzés összefonódása. Véget nem érő szerencse.

Talizmánként a zavartalan és törésektől mentes hosszú élet elősegítésére hivatott. Egymásba fonódó vonalai a jelenség világ ok-okozati összefüggéseire utalnak.

 

Yin Yang

A yin eredetileg a hegy árnyékos oldalát, míg a yang a hegy napos oldalát jelentette. Egymással ellentétes, de nem szembenálló jelenség! Mindkettőnek szüksége van a másikra, egyikük sem fontosabb a másiknál, egymás nélkül nem tudnak létezni! Akár a víz és a tűz, a fény és a sötét… úgy a Nő és a Férfi is egy szoros egységet alkot. Ez a páros karkötő azt hiszem, nagyszerűen tükrözi a harmonikus kapcsolatot!

 

Posted on 7 hozzászólás

Pontos csuklóméret

 

Pontos csuklóméret!

 

Ahhoz, hogy kényelmes legyen a karkötő elengedhetetlen a pontos csuklóméret!

A csuklónk körfogata nem függ a magasságtól és súlytól!

Kérem, szorosan mérje le csuklóját egy mérőszalaggal. A csuklójára szorosan tekerje körbe a mérőszalagot, és olvassa le a hosszt. A méretnek megfelelően válassza ki a karkötő méretét.

A túl nagy karkötő kényelmetlen, ha ráesik a kézfejünkre. Ha kicsi az pedig nagyon tud vágni.

Remélem, segít a pontos méret választásban. Anda

Posted on 1 hozzászólás

Csodálatos drágakővíz

Drágakővíz…de mi is ez?

Talán sok mindenki számára megfoghatatlan. Én is így voltam vele. Ugyan hallottam már róla, de személyesen először a kristálygyógyász tanfolyamon találkoztam ezzel a „csodával”. Mint minden csoda megfoghatatlan ez is, de nem is értenünk kell, hanem használni.

Mi is ez? Vízben vannak az ásványok? Ezt igyuk meg? Igen 🙂  Pontosan így.

De nézzük miről is van szó.

Adott 2 természet alkotta csoda. A víz és az ásvány és mi egyé varázsoljuk őket.

Hildegard von Bingen apátnő már a 12. században javasolta, alkalmazta ezt a módszert.

Tudósok kutatások után bizonyították, hogy a víz minden negatív és pozitív energetikai rezgést tárol, ami vele kapcsolatba kerül.  Ezeket a rezgéseket pedig átadják nekünk, szervezetünknek.

Jelen esetben a víz az ásványok rezgését fogja átvenni.

Szükségünk lesz szénsavmentes ásványvízre, üvegkancsóra és az egész lelkére: a csiszolt ásványokra.

Fontos, hogy a kancsó üveg legyen, mert ez is kvarcból áll. A műanyag káros a természet számára így nem hordozhat pozitív energiákat.

Nagyon fontos: csiszolt ásványok! Ugyanis számolni kell azzal, hogy egy csiszolatlan ásvány piciny darabja lepattanhat és kárt okozhat, ha megisszuk! Karkötőt erre a célra alkalmazni szintén tilos a fémdíszítések miatt.

Milyen ásványokat lehet használni? Nem mindent ajánlott, mert néhány ásvány, ha hosszabb ideig éri víz tönkre megy.

Ajánlott ásványok:

Achát

Ametiszt

Hegyikristály

Kalcedon

Karneol

Ónix

Rózsakvarc

Az ásványokat használat előtt mindig tisztítsuk meg folyó hideg víz alatt!

Ha teliholdnál feltöltöd, másnap mindenképpen csinálj drágakővizet. Erős, friss energiái vannak ilyenkor az ásványoknak.

Most, hogy alap információkkal már rendelkezünk, készítsük el a drágakővizet.

Egy üvegkancsóba helyezzük bele a választott ásványokat. Én rózsakvarcot, hegyikristályt és ametisztet használok. Az ő energiájukra mindig szükségem van. A rózsakvarc szeretettel telt energiáira. Az ametiszt immunrendszer erősítésére. A hegyikristály védelmezésére.

Ezután felengedem a szénsavmentes ásványvízzel. 12 órára helyezzük fényre.

Figyelem! Az ametiszt rendkívül sok gyógyhatással rendelkezik, de érzékeny a napfényre, ezért ha ametisztből kívánsz Te is drágakővizet készíteni, azt ne közvetlen napfény alatt tartsd.

Én az ablakba teszem ahol fény éri, de nem közvetlen napsütés.

12 óra állás után már fogyaszthatjuk a friss, energiákkal telt vizet. Elárulok egy titkot . Én ezzel is mosakszom. Nagyon jót tesz a bőrnek is 🙂

Délutánonként szoktam elkészíteni a drágakővizet, mert így a reggelt a csodálatos vízzel kezdhetem.

Az ásványokat vegyük ki a kancsóból és azt lefedve hűvösebb helyen tárolhatjuk. Naponta többször igyunk belőle.

Néhány országban, drogériában is kapható már. Viszont miért adjunk érte pénzt, ha ezt mi is elkészíthetjük? Az ásványokat egyszer kell megvásárolni azután újra és újra felhasználhatjuk.

Fontos, hogy őket is minden teliholdnál tölteni kell. Ha gyakran készítünk drágakővizet, akkor újholdnál is töltsük őket.

Remélem, hogy sokan kedvet kaptok és kipróbáljátok.

Bármilyen kérdésetekre szívesen válaszolok.

Anda